Caseta.ro » Vouchere foto si cadouri foto

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

Un cadou foto ideal pentru familia si prietenii tai: vouchere foto la studio.

Puteti opta pentru vouchere sedinte foto de familie, sedinte de foto de cuplu, sedinte foto personale, vouchere pentru cursuri foto si video si vouchere pentru inchiriere studio foto.

Ai un prieten pasionat de fotografie sau videografie? Un voucher pentru un curs foto sau video sau un voucher de inchiriere studio cu training poate fi cadoul perfect la care se gandeste de mult!

Se apropie o onomastica importanta sau vreti sa faceti un cadou memorabil pentru o familie sau un cuplu? Cumparati un voucher de sedinta foto, o sa fie de succes!

DETALII

Voucherele se printeaza pe hartie cartonata format 10x15 cm si livrate in plic.

Voucherele foto pot fi ridicate de la studioul nostru de L-V intre orele 10:00-18:00 sau expediate prin curier la dvs sau direct la beneficiar (se adauga 50 RON).

Daca doriti sa achizitionati un voucher pentru prietenii dvs pentru o sedinta foto, cursuri foto video sau inchiriere studio, sa obtineti detalii despre voucherele noastre sau sa personalizati un voucher foto, contactati-ne.

PRETURI VOUCHERE CADOU

GIFT VOUCHER (MARTISOR) PENTRU DOAMNE machiaj si hair styling incluse, sedinta foto de 2 ore, 50 fotografii editate, 800 RON
VOUCHER STUDIO FAMILY/COUPLE BASIC sedinta foto o ora, 50 fotografii editate, 250 RON
VOUCHER STUDIO FAMILY/COUPLE PREMIUM sedinta foto 2 ore, 100 fotografii editate, album foto 18x18 cm inclus 800 RON
VOUCHER CURS FOTO/VIDEO BASIC 2 sedinte de 2 ore 400 RON
VOUCHER CURS FOTO/VIDEO PREMIUM 4 sedinte de 2 ore 1500 RON
VOUCHER RENT STUDIO BASIC 2 ore de inchiriere studio foto, training 10 minute, 550D inclus 250 RON
VOUCHER RENT STUDIO PREMIUM 4 ore de inchiriere studio foto, training 20 minute, 5DMARK2 inclus 500 RON

Voucher cadou sedinta foto pentru doamne cu machiaj si hair styling incluse, martisor foto pentru doamne Voucher cadou sedinta foto familie basic la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou sedinta foto familie Premium la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou sedinta foto de cuplu Basic la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou sedinta foto de cuplu Premium la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou sedinta foto personala Premium la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou sedinta foto personala Premium la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou curs foto basic la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou curs foto premium la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou curs cameraman basic la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou curs cameraman premium la studio foto video Caseta.ro Voucher cadou inchiriere studio foto basic Caseta.ro Voucher cadou inchiriere studio foto premium Caseta.ro Voucher cadou sedinta foto in plic

CONTACT

Str. Lanariei, nr. 93-95, sector 4, Bucuresti
0727.721.163
office@caseta.ro
Program: L-V 10-18

« Inapoi acasa