Caseta.ro » Editare video » Captura audio

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

Captura audio conversie audio transfer audio de pe casetofon, magnetofon, pickup pe cd

Conversie audio din casete casetofon, mini-casete audio, benzi de magnetofon sau discuri vinil in CD-uri audio sau MP3 cu refacerea calitatii prin filtrare digitala de zgomot.

Convertirea audio pe CD in format wav sau mp3 se face stereo.

Optional si contracost se poate incerca imbunatatirea sunetului, filtrare de zgomot, egalizare nivel si editare audio cut-cut.

Termenul de executie pentru transferul audio este de maxim 3 zile lucratoare (Daca se plateste taxa de urgenta de +50% transferul se realizeaza pe loc).

Oferim stocarea materialelor audio si garantie 7 zile de la data predarii lucrarii, orice cerere ulterioara putand fi onorata contra cost.

Primim materialele audio si prin servicii de curierat rapid, urmand ca cd-urile audio rezultate sa le expediem tot prin curier cu plata ramburs. Taxele de transport sunt suportate de clienti.

Formatul materialelor capturate este la alegere: mp3 sau audio

PRETURI CAPTURA AUDIO

30 RON/ora de captura audio

Casetele audio/vinilurile/benzile de magnetofon sub o ora se tarifeaza o ora. Dupa prima ora a unei casete/vinil/banda, tarifarea este la minut.

Comanda minima la transfer de benzi de magnetofon este de 3 ore de captura. Verificarea unei benzi de magnetofon care nu are informatie dorita de client costa 15 RON.

Urgentele (sub 24 ore) se taxeaza suplimentar cu 50%.

Pentru selectarea anumitor zone din inregistrare sau pentru impartirea materialului pe melodii, se taxeaza suplimentar cu 50%.

Transfer casete audio in mp3 la Caseta.ro
Transfer audio viniluri in mp3 la Caseta.ro

CONTACT

Str. Lanariei, nr. 93-95, sector 4, Bucuresti
0727.721.163
office@caseta.ro
Program: L-V 10-18

« Inapoi acasa