Caseta.ro » Cursuri foto-video » Curs foto-video companii

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

Cursurile foto video pentru companii sunt dedicate firmelor care doresc sa creasca cunostintele angajatilor sai in fotografiere, filmare, editare video.

Programa si orele de curs se realizeaza in functie de programul fiecare companii in parte, in functie de orele de program, nivelul de cunostinte al angajatilor, numarul de angajati care vor participa la cursul foto-video, etc.

Cursurile foto-video pentru companii Caseta Studio in Bucuresti sunt tinute de Alex Stoica, absolvent UNATC, operator tv si film si video editor.

Cursurile foto-video pentru companii se tin in studioul foto-video Caseta sau la sediul dvs. Orele de curs se stabilesc in functie de programul angajatilor dvs. Cursurile foto-video pentru companii vor fi personalizate si adaptate nevoilor companiei dvs.

La sfarsitul cursului foto-video avansat oferim diploma de absolvire cursuri foto-video stampilata si semnata, pentru fiecare membru al echipei din firma dvs.

PRET CURS FOTO-VIDEO COMPANII

Pentru ca fiecare companie are nevoile sale proprii pentru cursuri foto video, contactati-ne pentru o oferta personalizata, adaugand numarul de angajati care vor urma cursurile, nivelul lor, numarul de ore, etc.

Filmare in studio cu aparatura profesionala la Caseta.ro studio foto video

V-ar mai putea interesa:

Curs foto individual
Curs video individual
Curs de flmare cu dslr
Curs editare video individual
Cursuri Adter Effects
Cursuri foto online
Cursuri video online

CONTACT

Str. Lanariei, nr. 93-95, sector 4, Bucuresti
0727.721.163
office@caseta.ro
Program: L-V 10-18

« Inapoi acasa