Caseta.ro » Articole foto video » Cum se transfera o caseta video pe dvd

Caseta Studio pe Instagram Caseta studio foto video pe Facebook Caseta studio foto video blog Caseta studio foto video portofoliu video Youtube office@caseta.ro - 0727.721.163
str Lanariei 93-95

Cum se desfasoara o sedinta foto ?
Cat costa o sedinta foto ?
Cum e la o sedinta foto de familie ?
Cum sa alegi fotograful de nunta ?
Cum se transfera o caseta video pe dvd ?
Cum se editeaza materiale video ?

Casetele video pot avea diferite formate. In primul rand pot fi PAL sau NTSC. Acestea sunt sisteme analogice de codificare semnale de televiziune. PAL este prescurtarea de la Phase Alternate Line si este folosit in Europa, Asia, Africa, Brazilia. NTSC vine de la National Television System Committee si este sistemul standard de televiziune folosit in America si Japonia. Casetele video VHS (Video Home Sistem) au intre 230 si 250 de linii de imagine alb negru (3Mhz bandwidth) si 30 linii de culoare (0.3Mhz bandwidth) aplicata peste imaginea alb negru (ochiul uman sesizeaza mult mai bine diferentele de luminozitate decat diferentele de culoare).Banda are latimea de 12.7 mm si viteza standard este de 3.335 cm/s pentru NTSC si 2.339 cm/s pentru PAL. Acesti parametrii se degradeaza in modul LP (Long Play). Long Play mareste timpul de inregistrare al casetei in detrimentul calitatii imaginii.

Casetele video S-VHS sunt o imbunatatire a standardrului VHS asa cum sugereaza si numele de Super Video Home Sistem. VHS-C (VHS-compact) este o caseta video VHS in miniatura pentru camerele video compacte de mana. Aceste casete folosesc acelasi tip de banda ca si casetele VHS dar au un timp de redare SP de maxim 120 minute (uzual intre 30 si 60 minute).

De asemenea exista si versiuni S-VHS-C cu o calitate superioara a imaginii ca mai sus, modele la care difera calitatea benzii magnetice necesara pentru a sustine o cantitate mai mare de informatie. Casetele VHS-C ruleaza in orice aparat VHS prin intermediul unei casete adaptoare de format. player super dvcam sony dsr 11

casete video minidv vhs digital8
Mai exista si casete video Video8, Digital8, MiniDV, DVCAM, Super-DVCAM, HDV. Transferul casetelor video pe dvd se realizeaza cu un convertor video de calitate, calculatorul trebuind fi echipat cu placa firewire. Calitatea imaginii casetei video poate fi imbunatatita prin filtrarea zgomotului, constrast, luminozitate, culoare, stabilizarea imaginii, utilizand diferite aplicatii video de editare.

Cititi oferta de preturi transfer casete video pe dvd
Cititi oferta de preturi transfer casete audio sau materiale pe cd